Меню

Фотографиите могат да разказват истории

 

Замисляли ли сте се колко дълго продължава подготовката за едно сватбено тържество и как бързо минава сватбеният ден. Всичко е като един филм. Дори не можете да повярвате на Вас ли точно се случва или просто гледате отстрани.

Аз като сватбен фотограф имам задача да уловя всички неповторими мигове,да ги пресъздам точно чрез моето виждане и да Ви дам възможноста отново и отново да преживявате Вашия празник, да го съпреживеете и с Вашите деца и внуци.

Магията на фотографията е очаровала още преди нас да ни има. Но чрез тази магия ще направим така,че час от нас и нашите спомени да останат и след като ни няма.

Дългогодишният ми опит в тази област ми дава правото и увереноста да твърдя,че празника Ви ще бъде отразен по възможно най-добрия начин. Най -голямото ми удволетворение са Вашите усмивки и задоволството от моята работа.


ЗАПОВЯДАЙТЕ КЪМ САЙТА НА ФОТОСТУДИОТО НИ

 logo classic white

Последни новини

Актуални новини 30 авг. 2013

Уважаеми клиенти, скъпи приятели! След като обнових новия си сайт, в който се представя работата ми като фотограф, към него вече има и блог, с новини в него ще ви информирам за всички текущи актуални промоции и оферти, свързани с дейността ми. Надявам...

всички новини »